Air Products Balloon Cost Calculator

Vergroot uw winstmarges met de
Balloonium® kostencalculator

Bent u op zoek naar inzicht in uw werkelijke winstmarges bij het opstellen van prijsoffertes? De Balloonium kostencalculator is een interactief hulpmiddel om dit te doen. Bereken eenvoudig de totale kosten van uw opdracht, inclusief de kosten van de ballonen, helium, accessoires, transport, arbeid en meer.

Bovendien ondersteunt deze interactieve tool het dagelijkse beheer van uw offertes en facturatie, zodat uw bedrijf winstgevend blijft.

Login / Registreer*
op MyAirProductsSM

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Voer uw individuele kosten éénmalig in bij het instellen (u kunt dit doen door inventarislijsten te kopiëren en te plakken). De App zal deze dan onthouden voor alle toekomstige offertes die u berekent.

Met één druk op de knop ziet u de totale kostenverdeling voor u en uw klant, en dit voor iedere opdracht.

Hoe ga ik van start?

Deze App is gratis - U hoeft zicht enkel aan te melden op MyAirProductsSM

Als u de calculator voor het eerst gebruikt, heeft u het volgende nodig:

  • Recente gas- en huurfacturen
  • Kostprijzen van andere materialen

Bent u geen Air Products klant?

Gebruikt u vandaag geen ballongas van Air Products? Dat is oké, u kunt nog steeds gebruik maken van deze tool. Bekijk ook zeker onze online catalogus voor heliumcilinders.

 

balloon gas bottles

 

* Door de Balloonium® App of een pagina van deze App te downloaden, te openen of te gebruiken, geeft u aan dat u instemt met deze disclaimer. De inhoud van deze App met inbegrip van, maar niet beperkt tot, alle gegevens, informatie, tekst, afbeeldingen, links en andere materialen worden verstrekt voor het gemak van onze App-gebruikers en zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor beslissingen die door de lezer worden genomen uitsluitend op basis van de informatie in de app.

Air Products
Legal Notice  |  Privacy verklaring   |  Auteursrechten © Air Products and Chemicals, Inc.  |  http://www.airproducts.be →

Sorry!

Uw toestel blijkt niet geschikt…

Om deze toepassing te kunnen gebruiken heeft u een apparaat nodig met een breedte van minstens 1024 pixels (bijv. landscape tablet).